Cana paraziták, Mezítláb sétáltak a tengerparton, gusztustalan betegség lett belőle

Eltávolítás E.Tre456_worm_Windows popup vírus

cana paraziták pinwormok a hüvelyben élhetnek

Ijesztő sztori, és egyben a tökéletes cipőreklám is. A 22 éves Katie és a 25 éves Eddie a Dominikai Köztársaságban töltöttek egy hosszú hévégét, ahol szinte egész nap mezítláb járkáltak a homokban. Amíg ott tartózkodtak, mindössze kicsit viszketett a lábuk, ők azt hitték, hogy a homok miatt.

kagylóférgek hogyan kell kezelni

Aztán hazatértek, és jött a kellemetlen meglepetés. Először a férfi azt vette észre, hogy duzzadni kezd a lábfeje, majd nem sokkal később mindkettejüknek hólyagok képződtek a lábaikon, amik kimondottan fájtak is. Rövid időn belül kiderült, hogy a fájdalom egy bizonyos farkasféregnek köszönhető, pontosabban a lárváinak, mik a bőr alatt mozogva viszkető fájdalmat képesek okozni.

gyógyítható-e gyertyákkal a Trichomonas? tabletták férgek egy antibiotikum

Ez a parazita alapvetően kutyákban vagy cana paraziták élősködik, a fertőzött állatnak azonban ha nagydolga akad, jó pár féreglárvát a homokba ürít, ami aztán a gyanútlan mezítláb járkáló turistát meg is fertőzhet, mint cana paraziták is. A farkasférget kétféleképpen lehet távozásra bírni az emberi szervezetből: kenőccsel vagy gyógyszeres kezeléssel, de egyik módszer sem cana paraziták egyik pillanatról a másikra működni, úgyhogy addig kénytelen az ember kézen járni vagy nem járni és közben imádkozni, hogy a lábában mozgó féreg nem okoz addig valami egyéb fertőzést, mert sajnos ilyen is előfordulhat.

cana paraziták fórum pinworms felnőtteknél tünetek

És hogy mi a tanulság? Trópusi területen, akármilyen vonzó is, sose járjunk mezítláb, mert nem a farkasféreg az egyetlen ami aztán kellemetlen élményt okozhat, léteznek annál durvább meglepetések is.

imudona rossz lehelet a test tablettáinak parazitái ellen

Megosztás Facebookon Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem Email cím.

Olvassa el is