1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. A 1/3

konyveles

Már akkor is kiemelten fontos volt a kiadások és bevételek pontos vezetése, amikor még a pénz fogalmát nem ismerve a cserekereskedelem rendszerében éltünk. A könyvelés – mint a kereskedők napi feladata – első írásos bizonyítékai még az ókorból maradtak ránk agyagtáblákon vezetve. Mára a könyvelés azonban jóval összetettebbé vált, mint hogy papír alapon vezethessük, így kész szerencse, hogy modern eszközök állnak a rendelkezésünkre.

A könyvelés túl mutatva a kiadások és bevételek pontos vezetésén, a vállalkozás teljes egészét és annak sikerességét mutatja be, mely mellesleg kötelezően vezetendő is. Vezetésével viszont a legtöbb cégvezető nem szeret foglalkozni, hiszen a számtalan szabály, törvény és kivétel miatt a könyvelés, a fő tevékenységtől eltérően külön szakmai ismeretet kíván.

Cégünk ezt a szakmai ismeretet 1993 óta biztosítja ügyfelei számára. Az eltelt évek alatt a technológiai fejlődéssel és a jogszabályi változásokkal lépést tartva kínáljuk professzionális szolgáltatásainkat a könyvelés területén belül. Ügyfeleink a vállalkozás igényeihez igazodva választhatnak szolgáltatásaink közül, melyeket az igény szerint kombinálhatnak is.

Mi minden tartalmaz a könyvelés szolgáltatása?

  • kettős könyvvitel vezetése
  • adóbevallások készítése és beadása
  • mérleg, eredmény kimutatás és beszámoló készítése és beadása
  • hatóságokkal való kapcsoltat tartás és teljes körű ügyintézés
  • segítség nyújtás a számviteli politika és az egyéb szabályzatok összeállításánál
  • KSH adatszolgáltatás és segítségnyújtás

Valamint igény szerint biztosítjuk még a bérszámfejtést és az egyéb szolgáltatásokat is.

Miért érdemes a könyvelésre minket felkérnie?

A könyvelés kiemelt fontosságát szem előtt tartva pontosan és precízen látjuk el munkánkat, melyben a Serpa MS SQL program, valamint munkatársaink alapos jogi ismeretei vannak segítségünkre. Továbbá fontosnak tartjuk ügyfeleink megfelelő tájékozottságát is, így mindig biztosítunk lehetőséget a személyes beszélgetésekre, valamint folyamatosan felhívjuk a figyelmet az épp aktuális kötelezettségekre.

És természetesen a törvény adta lehetőségeken belül igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni a vállalkozás lehetőségeiből.