1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. A 1/3

beszamolok

Egy vállalkozás élete szinte csak határidőkből áll. A munkáknak határidőre kell elkészülnie, a számlákat időben kell kiegyenlítenie, a kintlévőségeket pedig határidő előtt be kell hajtania és természetesen a bérszámfejtésnek és az ÁFA bevallásnak is időben el kell készülnie. A napi és havi határidőkön túlmutatóan azonban vannak még olyan fontos határidők is, melyek figyelmen kívül hagyása igen csak rossz hatással lehet a vállalkozásra. Ilyen többek közt a beszámoló, bevallás készítés időszaka, mely évente csak párszor fordul elő, de olyan, mintha egy teljes év lenne.

A beszámoló, bevallás készítése során a vállalat élete kerül bemutatásra, melyben a bevételektől kezdve a legjelentéktelenebbnek tűnő kiadásokat is fel kell tűntetni, a mérleget egyensúlyba kell hozni és az adókat is be kell vallani.

Ezt a folyamatot a legtöbb cégvezető nem tudja, de nem is akarja végig vinni, hiszen erre fordított idő helyett foglalkozhat számára hasznosabb teendőkkel is.

Ha Ön is inkább vállalata előremenetével foglalkozna a beszámoló, bevallás készítése helyett, akkor bízza ránk az ezzel járó kötelezettségeket.

Miért jár jól, ha minket választ a beszámoló, bevallás készítéshez?

  • időt és energiát takarít meg
  • a legnagyobb stressz helyzetben is kényelmesen hátradőlhet
  • nem kell tartania a hatóságoktól és a vizsgálatoktól
  • nem Önnek kell a szükséges adatokat feldolgozni és tárolni
  • a szükséges szakember felvételétől és megfizetésétől is mentesül
  • munkatársaink jártasak a jogi ismeretekben, így nem csak hibamentes, hanem a cég számára még előnyös is lehet az általunk elkészített beszámoló és bevallás

Szerződött ügyfeleink számára a bevallás, beszámoló készítése alapszolgáltatásink része, új ügyfeleinknek pedig számtalan előnyt jelent, ha minket bíz meg.