1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. A 1/3

rolunkCégünk 1993-ban alakult, s azóta látja el kisebb és nagyobb vállalatok könyvelési bérszámfejtési feladatait. Keressük az optimális megoldásokat adó és társadalombiztosítási ügyekben, képviseljük Ügyfeleinket a különbözo adó- és egyéb hivatalok elott. Az hiszem, bátran kijelenthetem, hogy Ügyfeleink megelégedésére végezzük feladatunkat, nem mellékesen a piacon felelheto legjobb áron.

Cégünk a Serpa nevu MS SQL-en alapuló könyvelő programmal dolgozik. A program lényegében a Magyarországon közkedvelt Nagy Machinátor, Windows felületü utódja. A program alkalmas arra, hogy a könyvelésből könnyedén Excel táblázatok, vagy más file-ok készülhessenek, melyek e-mailen is eljutathatók az ügyfeleinkhez, így gyorsan, akár tovább alakítható információkat szolgáltatva. A számlatükör akár rögtön angol, vagy német nyelven kinyerhető.

Ügyfeleink alkalmazottainak bérszámfejtését szintén egy a szakmában közkedvelt szoftverrel, a NEXONBÉR -rel készítjük. A fejlesztőknek köszönhetően a program szintén képes importálásra és így gyors áttekinthető információ szolgáltatására. Természetesen ez mit sem érne kollégáink felkészültsége és szakértelme nélkül.