Ort férgek. Ejjeli férgek port

EGYSZER CSAK

Igen, a pszichopaták épp ilyenek: nincsenek gátlásaik, szégyenérzetük, bűntudatuk; és ha kell együttérzést ejjeli férgek port, mások érzéketlen, szerepváltós manipulálásával nyernek maguknak valamiféle embertelenül torz kielégülést.

Csak a kóros viszonyulásuk időben történő felismerése és a mielőbbi határozott elhatárolódás nyújthat ellenük védelmet.

kerek férgek hajókban férgek és paraziták elleni gyógyszerek emberek számára

A beteges lelki alkat felismerése e ort férgek többek által is megtörtént, de az érintettek a helyzetük alapján úgy ort férgek nem mondhattak neki nemet; mert az "üzletmenetük" érdekében épp arra volt szükségük, amit csak egy pszichopata gátlástalansága teremthetett elő számukra.

A ort férgek szomorú ellentmondás pedig az, hogy a film szerinti helyzetben a pszichopata is "csak" kiszolgálója a nézettségben megjelenő, alantas hírfogyasztói igényeknek.

ort férgek mik a bélférgek a székletben

Egyébként anno beavatkozó tűzoltóként is tapasztaltam néhányszor a kívülállók szenvtelen embertelenségű, semmit nem tisztelő fotózgatását a balesetek és tűzesetek helyszínein. Az egyik ilyen, legemlékezetesebb alkalommal egy külföldi mercist kellett elég konfliktusosan rendre utasítani; mert épp az ő általa, az útról lelökött és felborulva szétroppant Trabant vérző fejű női vezetőjét fényképezgette, a baleset helyszínére történt kiérkezésünkkor!?!

ort férgek

Olvassa el is